петък, септември 16th, 2005


Има готова нова временна версия на OpenOffice.org 2.0 за Linux (rpm пакети) и Windows (инсталатор, има и само версия на български). Също така и SDK за Linux и Windows (служи за програмиране към ООо). Вече има включено и URE. Можете да ги изтеглите от тук (чужбина) или тук (България) [има отделни директории по ОС]. Основно се поправят бъгове, а от наша страна се оправя някои дълги низове и някои грешки в превода. Моля всеки, който има желание, да съобщава за правописни грешки или за текстове които не се побират. Трябва само да опишат подробно къде е това. Можете да пишете в пощенския списък за проблеми. Приятно тестване.

Няма коментари (добавете) | 1 669 пъти видяна

Старите версии са преместени в директорията 1.1.x, а в директорията 2.0 се намират билдовете на новата 2.0 версия. Новата 1.1.5 версия също се намира в директорията 1.1.x

П.П.: Извинявам се, но съм забравил да оправя правата на директориите и някои файлове не се виждат :(. Довечера като се прибера от работа ще го оправя проблмеа, че от работа нямам достъп до ftp-та.

П.П.П.: Страшно се извинявам ама пак оплесках нещата :(. Оправих директорите, но забравих да оправя правата на файловете в 1.1.x и URE. Ще се постарая да го оправя проблема бързичко.

П.П.П.П: Уф, оправено е всичко. Тегли народе на воля. 🙂

Няма коментари (добавете) | 1 684 пъти видяна