Има компилирани версии за Linux (rpm и deb пакети), Windows (инсталатор) и версия за FreeBSD (6 и 5). Също така и SDK и URE за Linux и Windows (служат за програмиране към ООо). Можете да ги изтеглите от тук (чужбина) или тук (България). Очаква се тази версия да е доста стабилна за работа, почти всички бъгове трябва да са изчистени. Тук са описани какви бъгове са оправяни.

Моля всеки, който има желание, да съобщава за правописни грешки или за текстове които не се побират. Трябва само да опишат подробно къде е това. Можете да пишете в пощенския списък за проблеми. Приятно тестване.

П.П. Искам да уточня че билдовете не ги правя аз. Единствено ще направя билд за Линукс когато излезе финалната версия. Ще го направя защото искам да включа възможността за буквено номериране на кирилица. Надявам се да работи с финалата версия, преди работеше. Понеже нямам MS Visual Studio 2003 .Net няма да мога да го комипирам с тази добавка и за Windows.

П.П.П. За Windows има пълна версия на английски/български език и езикови пакети за английски/български език. За Linux има два архива, които са съответно пакети с версия на български език + езикови пакети за английски език и архив пакети с версия на английски език + езикови пакети за български език. За FreeBSD (версии 6 и 5) еизковите пакетите са отделни, както е при Windows версията. Основни инсталации на български и английски език и езикови пакети за български и английски език.

П.П.П.П. За freeBSD не съм качил още всичките файлове понеже в момента ги качват на сървъра в чужбина. Надявам се до утре да са налице.

Няма коментари (добавете) | 2 417 пъти видяна