Тия седмици бях доста зает. OpenFest, оправяне на грешки в преводите, че трявба да се подават новите неща за следващата версия, организиране на рождения ден на малкия, и за капак ми се скапа Интернета в къщи и отваря само някои сайтове. Съответно не мога да отворя нито един, който е свързан с този проект.

Представянето на OpenFest според мен не стана както трябва. Въпреки че останалите твърдят че е било добре. Трябва да направя една презентация за рпедставяне на проекта и да ѝ направя няколко редкации и съответно да напиша едно резюме. Ще трябва също да почна да тренирам малко ораторство. Другият вариянт е да привлечем оратор към екипа който да говори по конференции 🙂

Днес успях да кача новите преводи и да пусна заявката към сайта на ООо от къде да си ги вземат за да ги вмъкнат в кода. до тук сме превели 23% от помощта. Ще трябва повечко усилия да вложим. Добро постижение ще е да преведем цялата помощ до януари. Така за 2.0.2 ще имаме изцяло локализиран ООо. Но ще трябва и още хора. В днешно време май не искат много да помагат хората. То не е и никак лесно. Трябва си обучение, безсънни нощи. Малко са ентусиастите за такова нещо. Все се надявам че ще се появят още доброволци. Дано.

Има направени няколко билда но не съм ги свалял да ги качвам на българския сървър понеже в тях няма отразени промените по превода. Ще сваля първия билд в който са отразени тези промени.

Няма коментари (добавете) | 2 547 пъти видяна