Има готова нова временна версия на OpenOffice.org 2.0.1 за Linux (rpm пакети) и Windows (инсталатор, има и само версия на български). Също така SDK и URE за Linux и Windows (служи за програмиране към ООо). Можете да ги изтеглите от тук (чужбина) или тук (България). На сървъра в чужбина има 3 билда. На българския сървър версията за Linux е от третия билд, а версията за Windows от първия. За Windows няма езикови пакети, има само базов пакет на английски език и такъв на български език. Колегата явно има някакви проблеми. Надявам се да се оправи бързо.

Оправени са някои бъгове. Понеже това е вътрешен билд няма създаден дневник на оправените бъгове така че не мога да подам по-подробна информация. Забелязах че са променяли помоща, понеже има сменени много низове по нея. Oт наша страна се оправят дълги низове, грешки в превода, и се добавят преведени низове от помощта.

Моля всеки, който има желание, да съобщава за правописни грешки или за низове които не се побират. Трябва само да опишат подробно къде е това. Можете да пишете в пощенския списък за проблемите. Приятно тестване.

Няма коментари (добавете) | 2 227 пъти видяна