Аз и Софткей България инициатор на „В Обединена Европа с лицензиран софтуер“, представяме за продажба Free BG Office for Windows – компакт диск с безплатни програми, повечето локализирани на български език.

Комбинирането на безплатен и легален софтуер дава прекрасна възможност на отговорните български фирми да реализират значителни икономии и да запазят информационната си адекватност.

Третирането на употребата на пиратски софтуер в рамките на организацията, като данъчно нарушение значително мобилизира фирмите в търсенето на икономични решения при подбора на софтуер.
Free BG Office for Windows е възможност за всяко едно работно място да се реализира икономия от над $500, при това – с продукти с интерфейс на български език.

Цената на диска е 15 лв.

П.П. Това е първата версия на този пакет от програми. В бъдеще се надявам да го допълня с добри и полезни програми за домашна и комерсиална употреба. За съжаление не всички програми са локализирани, но може да се направи нещо за в бъдеще по въпроса.
Не съм направил подобен диск за Линукс защото в дистрибуциите има много програми и потребителите могат направо да си ги инсталират, докато за Windows не е така. Надявам се този диск да бъде полезен. Всякакви въпроси и градивна критика са добре дошли.

Няма коментари (добавете) | 3 579 пъти видяна