7 year
В събота OpenOffice.org навърши своите 7 години и може да се каже, че вече е ученик :). През изминалата година проектът претърпя много подобрения и промени, които спомогнаха за неговото навлизане както в правилтелствените администрации на страни от ЕС, така също навлезе и в училищата и заема своето място в обучението. Последната добра новина беше за прилагането му в македонските училища. Да са живи и здрави, показаха как се правят нещата хората. Да се надяваме скоро да стане и у нас.
Също така на седващия ден, неделя, българският проект навърши своите 3 годинки. За съжаление не можем да се похвалим с големи постижение като нашите съседи. Някак си при нас всичко е на приказки и балони. Като дойде работата всеки се скатава. Нещата ги движим все едни и същи хора и не можем да се нагърбим с хиляда неща. Нямам предвид само нашия проект, но и другите проекти. Всеки иска, но когато опрат нещата да свърши поне малко работа и се дърпа. Вярно е че от време на време някой се обажда да сподели за намерен проблем, но са толкова рядки случаи, че се равняват почти на 0. Не знам. Явно в България общества не могат да виреят. Всички тук сме едни единаци – вълци и се ядем взаимно. Наблюдавам го на толкова много места та се убеждавам, че скоро няма да се оправим.
Както и да е. Ние ще кретаме с малки крачки и ще поддържаме каквото можем. Ако някой иска да помага да го прави до край, а не да се нарегистрира и после да се покрие.
Съжалявам че вместо да стане весело се получава това оплакване, но това е истината и ако се премълчава няма да помогне. Ползвайте със здраве.
Няма коментари (добавете) | 2 458 пъти видяна