В четвъртък (14.06.2007 г.) бе пуснат OpenOffice.org 2.2.1 официално за сваляне, а от днес можете да си свалите тази версия и от българския сървър. Тази версия не предоставя нови възможности. Пълна информация за оправените бъгове можете да прочетете тук, който желае. В нея са орпавяни само бъгове, като има оправени и такива които нарушават сигурността на продукта. Препоръчително е да си свалите и иснталирате тази версия. В момента има качени версии за Windows, Linux (deb и rpm пакети) и за Mac OS X Intel и PPC. Портовете за FreeBSD излизат с доста голямо закъснение, но когато гй пуснат ще кача и тях.
Също така от тази версия съм пуснал файловете и на торент тракер. Хубаво е който иска да си тегли версия да се пробва през торента за да видя дали работи както трябва. Държа да предупредя, че първоначално може да се тегли с малка скорост, защото файловете са само на мойта машина за сега. Скоростта ми за България на качване мисля, че стигаше до 200К. Регистриране в тракера не е необходимо за да теглите. Можете и анонимно. Също така ще помоля да гласувате в анкетата за съставянето на торент файловете как да ги правя. В момента са направени за всеки файл по 1 торент файл. Както са качени фйаловете на сървъра, за всеки файл съм направил по един торент. Другият вариянт е по ОС. Цялата директория за определена ОС да е в един торент файл и всеки при сваляне да си избира кои файлове да се свалят.
П.П. В четвъртък (21.06.) излизам в отпуска и ще трябва да спра компютъра си вкъщи, защото доста гръмотевични бури има напоследък, а нямам никаква защита срещу тях. На 01.07. съм отново на линия.
Няма коментари (добавете) | 2 861 пъти видяна