Готова е третата кандидат версията на OpenOffice.org 2.0.4. Има билд за Linux32 и LinuxAMD64 (rpm и deb пакети, en-bg е английски + български език, bg-en е български + английски език) и Windows (основни инсталции на английски и български език и съответните езикови пакети). Също има SDK и URE за Linux, LinuxAMD64 и Windows (служи за програмиране към ООо), за тези които биха се заинтересували. Можете да ги изтеглите от тук (чужбина) или тук (България). Ако не изкочи някой голям бъг, тази кандидат версия ще бъде и крайната версия на ООо.

За сега не мога да открия списък с оправените бъгове и новите.

Моля всеки, който има желание, да съобщава за правописни грешки или за низове които не се побират. Трябва само да опишат подробно къде е това. Ако срещнете някой бъг или грешка при превода можете да пишете в пощенския списък за проблема. Желая ви приятно тестване на тези които имат желание за това. Надавам се да има такива, защото и от нас потребителите зависи този продукт да бъде качествен.

П.П. Това ще е последната версия сот типа x.y.z. Следващите версии ще бъдат от типа x.y понеже се оказва че във всяка следваща версия има и по нещо ново, а не само оправени бъгове. Затова ООо общността взе решение да се ползва този начин на версия.

Няма коментари (добавете) | 2 667 пъти видяна