- Блог на IcoBgr - https://blog.icobgr.info -

Малко размисли

Реших днес да понапиа нещо по-различно от друг път. Знам че блогът по принцип е съвсем друго нещо, но това което направих беше да пиша по-лесно новини около ООо [1]. Сайта на проекта [2] е по-труден за обновяване всекидневно затова сметнах за нужно да направя този блог. За съжаление нямам много излишно време за да пиша тук подробни статии както другите блог-собственици правят. Но мога да се оптам да споделям нещо повече.
Някой писа че искал повече подробности. Да беше си написал поне името. Защо са тези анинимни писания. Не мисля че човек трябва да се страхува да се покаже кой е като исказва мнение. Много е лесно да се критикува зад анонимност. Още по-лесно е да се подиграваш.
Който желае, може да сподели в коментарите, какво би искал да види на сайта на проекта ни. Мисля че така би било по-добре, защото ако пиша в този блог такава информация, то след няколко писания ще замине в архивите и кой ще се сети да ги погледне. Никой. Така че, дами и господа, ако желаете да научите нещо повече, споделене с какво бихте искали да обогатим страницата на проекта. Всеки може свободно да дава предложения. И моля, бъдете толератни, по този проект работя през свободното си време (както и другите колеги от екипа). Имайте го в предвид. Отделям доста време на него, дори имам спорове със съпругата ми за това, така че моля имайте малко разбиране.
А днес ме очаква доста работа както винаги 🙂
Така че е време да се залавям сериозно за нея. Ще пиша пак, обещавам :).