Готова е втората кандидат версията на OpenOffice.org 2.0.1 за Linux (rpm и deb пакети, en-bg е английски + български език, bg-en е български + английски език) и Windows (основни инсталции на английски и български език и съответните езикови пакети). За разнообразие има и версия за Solaris Sparc (пълна версия на английски език и добавка за български език). Също така има SDK и URE за Linux (служи за програмиране към ООо). Можете да ги изтеглите от тук (чужбина) или тук (България).

За този билд все още няма пълен списък с оправените бъгове и новите неща.Все още излизането на крайната версия на OpenOffice.org 2.0.1 се отлага поради много неоправени бъгове. Предполагам че излизането може да бъде отложено дори за след Нова година, понеже покрай празниците потребтиелите няма да седната да обновяват софтуера си.

Моля всеки, който има желание, да съобщава за правописни грешки или за низове които не се побират. Трябва само да опишат подробно къде е това. Можете да пишете в пощенския списък за проблемите. Приятно тестване.

Проектът е отворен за всеки доброволец, който имат желание да помага.

Няма коментари (добавете) | 2 300 пъти видяна