Готова е четвъртата кандидат версията на OpenOffice.org 2.0.1 за Linux (rpm и deb пакети, en-bg е английски + български език, bg-en е български + английски език) , Windows (основни инсталции на английски и български език и съответните езикови пакети) и версия за Solaris Sparc (пълна версия на английски език и добавка за български език). Също така има SDK за Linux и URE за Linux и Windows (служат за програмиране към ООо). Можете да ги изтеглите от тук (чужбина) или тук (България).

Пълният списък с поправените грешки и добавените нови възможности можете да намерите тук. Все още излизането на крайната версия на OpenOffice.org 2.0.1 се отлага поради многото неоправени бъгове. Предполагам че излизането може да бъде отложено дори за след Нова година, понеже покрай празниците потребтиелите нямало да седнат да обновяват софтуера си. Но ще видим какво ще стане на края. За сега сме в очакване.

Моля всеки, който има желание, да съобщава за правописни грешки или за низове които не се побират. Трябва само да опишат подробно къде е това. Можете да пишете в пощенския списък за проблемите. Приятно тестване.

Проектът е отворен за всеки доброволец, който имат желание да помага. Проекта има нужда от създаване на екип за контрол по качеството. Така че който има желание да участва в този екип може да ми пише на пощата ми в АБВ.

Няма коментари (добавете) | 2 422 пъти видяна